четвер, 7 травня 2020 р.



Обмін думками «Лиш в добро і правду віра відрізняє людину від мавпи та звіра»
Дорогі діти! Сьогодні у нас відбудеться розмова про найцінніше, вічний людський скарб – доброту. Її не придбаєш у магазині, не позичиш, її просто можна виховати і виростити в собі. 

Що таке добро? Цитую за тлумачним словником:
Добро – це привітність, ласка, прихильність, чутливе, дружнє ставленя до людей. Добро – це усе позитивне в житті людини, вчинок, який приносить користь людям.
Які  вчинки ви вважаєте добрими?
Милосердя і доброта – як два крила, на яких тримається людство. Ще з давніх часів благодійність була в традиціях нашого народу. І сьогодні створюються волонтерські об’єднання, які допомагають воїнам, хворим дітям, допомагають зборами коштів,одягу, взуття. Ми з вами неодноразово приймали участь в таких акціях. Нехай ваша така маленька допомога принесе комусь користь і радість.
Давайте звернемось до "Корисних підказок" та подивимось, що вони нам розкажуть:

Тільки добра людина вміє по-справжньому радіти, сміятися, любити.
Так яким же робить людину доброта? Так, справді, людина, у душі якого доброта, приємно виглядає, у неї вираження радості й спокою на лиці, мила посмішка.
А чи добрий кожен із вас?
Які добрі справи зробили ви за останній час?
Ми сьогодні маємо бути милосердними не тільки до людей, а й до всього, що нас оточує: тварин, рослин. Хай оживає істина стара: людина починається з добра.
Бережіть в собі доброту!
Не забуваймо про фізкультхвилинки:

Немає коментарів:

Дописати коментар